domingo, 21 de febreiro de 2016

La OMS planea introducir el beicon y las salchichas en la lista de cancerígenos. Pincha aquí para ler o artigo completo.

4 comentarios:

  1. Este comentario foi eliminado por un administrador do blog.

    ResponderEliminar
  2. la verdad es que no sabia que la carne roja podia causar cancer o elevae las posibilidades a un 18 por ciento , la carne es de color rojo tambien porque asi se sabe cuando se deterioran .
    los alimentos que son ahumados tambien incrementan el riesgo de la aparicion de cancer

    Tomas 1 B

    ResponderEliminar
  3. Non sabía que comer tan pouca cantidade de carne (70 gramos diarios) podería provocarme Cáncer. Debo admitir que agora dame algo de medo comer salchichas ou hamburguesas.

    Alexia 1ºESO.C

    ResponderEliminar
  4. Este ártigo ensina que hay moitas causas que poden chegar a ser canceríxenas coma a carne procesada coma as salchichas. A OMS propondrá que se disminulla o seu consumo a 20 gramos a o día.O que fai que a carne procesada sexa a que fai que incremente o riesgo de ter cáncer colorrental son os nitratos,o ahumado, a coccion e o ferro

    Antia Brandón Gómez n-6 1 da eso B

    ResponderEliminar

Grazas polo teu comentario!!