BLOG de Hábitos Saudables.
O principal obxectivo do Proxecto SalSa e adquirir hábitos de alimentación saudables e estimular a práctica de actividades físicas regulares entre a comunidade educativa do IES Salvaterra de Miño cara a previr a aparición de obesidade e outras enfermidades.
la verdad es que no sabia que la carne roja podia causar cancer o elevae las posibilidades a un 18 por ciento , la carne es de color rojo tambien porque asi se sabe cuando se deterioran . los alimentos que son ahumados tambien incrementan el riesgo de la aparicion de cancer
Non sabía que comer tan pouca cantidade de carne (70 gramos diarios) podería provocarme Cáncer. Debo admitir que agora dame algo de medo comer salchichas ou hamburguesas.
Este ártigo ensina que hay moitas causas que poden chegar a ser canceríxenas coma a carne procesada coma as salchichas. A OMS propondrá que se disminulla o seu consumo a 20 gramos a o día.O que fai que a carne procesada sexa a que fai que incremente o riesgo de ter cáncer colorrental son os nitratos,o ahumado, a coccion e o ferro
Este comentario foi eliminado por un administrador do blog.
ResponderEliminarla verdad es que no sabia que la carne roja podia causar cancer o elevae las posibilidades a un 18 por ciento , la carne es de color rojo tambien porque asi se sabe cuando se deterioran .
ResponderEliminarlos alimentos que son ahumados tambien incrementan el riesgo de la aparicion de cancer
Tomas 1 B
Non sabía que comer tan pouca cantidade de carne (70 gramos diarios) podería provocarme Cáncer. Debo admitir que agora dame algo de medo comer salchichas ou hamburguesas.
ResponderEliminarAlexia 1ºESO.C
Este ártigo ensina que hay moitas causas que poden chegar a ser canceríxenas coma a carne procesada coma as salchichas. A OMS propondrá que se disminulla o seu consumo a 20 gramos a o día.O que fai que a carne procesada sexa a que fai que incremente o riesgo de ter cáncer colorrental son os nitratos,o ahumado, a coccion e o ferro
ResponderEliminarAntia Brandón Gómez n-6 1 da eso B